Er is erg veel informatie te vinden op deze site. Alle thema's ( waarde bepalen, verkopen & veilen, verpakken & verzenden) zijn in detail beschreven. Voor mensen die even snel willen weten hoe het werkt begint elk thema met een korte samenvatting. Als u daar genoeg aan heeft kunt u via een link gelijk door naar het volgende thema.

Rechtsboven naast de samenvatting staat de inhoudsopgave van de hele pagina en daarmee kunt u snel naar de gezochte informatie toe. U kunt natuurlijk ook gewoon rustig alle thema's helemaal doorlezen, kost even wat tijd maar dan bent u ook gelijk goed op de hoogte van alle mogelijkheden.

Verder veel foto's op de pagina's van platen die ik heb verkocht. Dit om twee redenen, ten eerste natuurlijk omdat het zulke mooie plaatjes zijn en ten tweede om een indruk te geven van wat ik allemaal heb verkocht, waar het naar toe is gegaan en via welke verkoopmethode het is verkocht.

Op deze pagina foto's van een veilingkavel met albums van Velvet Underground (1x) en Lou Reed (2). Dit kavel van 3 albums is op Catawiki geveild en naar een koper in Ierland gegaan.