In de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw was ik  een redelijke fanatieke platenkoper en ik heb in die tijd een fraaie platencollectie opgebouwd met voornamelijk punk, new wave, reggae en rhytm & blues muziek. Vanwege vertrek naar het buitenland heel lang niets meer met mijn platen gedaan en inmiddels (weer terug) besloten om mijn geliefde platen dan toch maar te verkopen.

Dat was in het begin even lastig, ik zocht hulp op Internet maar kwam niet veel verder dan platen inkopers die een 'eerlijke' prijs beloofden maar daar kon ik niet zoveel mee. Ik ben het toen maar zelf goed uit gaan zoeken en daarbij  viel ik van de ene verbazing in de andere: die platen zijn gewoon ontzettend veel geld waard en een online platenwinkel beginnen met een wereldwijde zichtbaarheid is eigenlijk heel simpel.

Omdat het best wat werk was om het uit te zoeken en omdat ik toch wel wat geld heb gemist door  beginnersfouten te maken heb ik deze site gemaakt om andere mensen op gang te helpen. Hopelijk raakt u net zo enthousiast over het platen verkopen als ik. Ik heb foto's van de platenhoesjes van de eerste 3 bestellingen toegevoegd, mooi spul.

Omdat verkopen van mijn eigen platen zo goed liep ben ik inmiddels ook erg druk met inkopen van platenverzamelingen om te verkopen. Ook dat gaat erg goed, inmiddels al vele verzamelingen gekocht en in de verkoop gezet. In voorjaar 2018 met afstand de grootste verzameling in de verkoop gekregen, ruim 3.000 LP's van een verzamelaar uit de Achterhoek met daarbij vele extreem dure collectors items.

Overigens gaat het natuurlijk niet alleen maar om geld, je merkt uit de vele reacties dat kopers vaak heel erg blij zijn met hun gekochte platen, en daar word ik dan weer blij van. Onderstaand een kleine selectie van leuke reacties:

Klant uit Lanaken, België: "ik was al heel lang naar deze single op zoek, het is de bedoeling dat deze wordt ingekaderd en komt op te hangen. Dit is dus een heel mooi kerstcadeau."

Klant uit Sileby, Engeland: "Got it! Absolutely fantastic! Thank you. Jason."

Klant uit Duisburg, Duitsland: "I am totally happy to have after 25 years this record again 🙂"