Diensten en contact

Contact opnemen kan per e-mail wkroon@yahoo.com of via het contactformulier. Als je een telefoonnummer opgeeft in e-mail of bericht bel ik je snel terug. Ik bied de volgende diensten aan:

Waardebepaling, taxatie van platenverzameling, het systeem daarvoor heb ik op deze website uitgebreid beschreven. Ik kan het voor je doen tegen een vriendelijke vergoeding. Wat je daarvoor krijgt: Een volledig waardeoverzicht van je platen plus de volledige platencollectie ingevoerd in Discogs. Daarmee kun je gelijk beginnen met het inrichten van je online platenwinkel op Discogs en/of het veilen van je platen op een veilingsite! Met het waardeoverzicht kun je heel handig de juiste verkoopstrategie bepalen!

Inrichten van online platenwinkel op Discogs, als je al zeker weet dat je aan de gang wilt met verkopen dan kun je bovenstaande stap overslaan en je platen (met de juiste versie en grading) gelijk te koop zetten in je Discogs platenwinkel. Ik kan dat voor je doen, ook hiervoor reken ik een vriendelijke vergoeding. Je krijgt daarvoor dus een compleet ingerichte winkel met al je platen erin, je bent gelijk in business als internationaal platenhandelaar!

Exploitatie van je online platenwinkel eventueel in combinatie met veilen, in dit geval doe ik na het inrichten van je platenwinkel ook de volledige afhandeling van de Discogs verkopen. Eventueel kan dat in combinatie met het veilen van daarvoor in aanmerking komende platen. Uiteraard reken ik ook hier een vergoeding voor. Je bent hiervoor verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige dienst (zie referenties van mijn enthousiaste klanten op deze pagina) en je hebt er verder geen omkijken meer naar!

Geheel overnemen van je platenverzameling, als je graag in 1 keer van je platen af wilt dan kan ik daar een voorstel voor doen (na waardebepaling zoals beschreven op de site uiteraard).

Er zijn ook andere  mogelijkheden maar het is wel allemaal maatwerk, gewoon even navragen dus!

Verder beantwoord ik uiteraard vragen over het waarderen en verkopen van platen. Ik kan ook op basis van mijn eigen ervaring advies geven over hoe dat het beste aan te pakken.

Als je iets anders kwijt wilt, als je zelf aan de slag bent gegaan als platenverkoper na het lezen van deze site of wat dan ook. Ik vind het leuk om iets van je te horen!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Enthousiaste klanten

feedback2